memon® Milieutechnologie GmbH

-
 
  -
 

memon

memonizerWATER

"Met memon® is het water zo zacht als het huidje van mijn 1-jarige dochter"

memonizerWATER
memonizerWATER

De memonizerWATER oefent doelgericht invloed uit op alle schadelijke informatie die het water bevat. Vanuit chemisch oogpunt is ons leidingwater zuiver, maar bevat nog wel de informatie van de schakelijke stoffen die het vroeger bevatte. Het water is echter ook onderhevig aan verschillende soorten verontreiniging op weg van de zuiveringsinstallatie naar onze waterkraan, zoals bijv. zware metalen in het waterleidingstelsel, elektrosmog en invloeden van elektrisch en stralingsgeladen zones vanuit de aarde. Door al deze invloeden verliest het water zijn natuurlijke en harmonische evenwicht.

De memonizerWATER harmoniseert het water

Voordelen:

  • Voelbaar zachter en huidvriendelijker water
  • Minder reinigingsmiddelen.
  • Door de sterke vermindering van kalkafzettingen in watergeleidende apparaten, zoals bijv. leidingen, afwasmachines, koffiezetapparaten, waterkokers, wasmachines en allerlei soorten industriele machines
  • Bij dieren werden de vruchtbaarheid en melkproductie vaak vergroot en ze groeiden beter
    Betere zaadontkieming, bladstructuur en groei van planten
  • Verlaging van de pathologische, bacteriele vervuiling van water in de landbouw
  • en nog veel meer

Toepassing:

De memonizerWATER is geschikt voor allerlei plaatsen waar water wordt gebruikt, zoals bijv., appartementen, wooneenheden, gezinswoningen, in fabrieken en kantoren, kantines, ziekenhuizen, hotels, cafés en restaurants, verzorgingstehuizen, zwembaden, autowasinstallaties, land- en bosbouw...enz. Voor elke eenheid (huis, appartement, kantoor) van een willekeurige grootte, is in de regel slechts één transformator per wateraansluitpunt nodig.

Heeft u vragen over uw individuele situatie? Wij geven u graag advies. Neem gewoon contact met ons op via "contact" in de navigatiebalk!

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start