memon® Milieutechnologie GmbH

Start: Welkom \ memon® \ Technologie
-
 
  -
 

memon

Technologie

Werkingssfeer van de memon® Water -Transformers
Werkingssfeer van de memon® Water -Transformers

Het uitgangspunt

Om milieubelastingen  duurzaam te reduceren , moet de schadelijke informatie van straling teniet gedaan worden, waardoor  het negatieve effect  op het organisme achterwege blijft.
Tegelijkertijd  moet de directe  omgeving op natuurlijke wijze worden geharmoniseerd, zodat  ze verlichting biedt  en het organisme  op krachten  laat komen. De meest natuurlijke energie voor het lichaam ligt binnen het zichtbare lichtspectrum, want omdat het leven op aarde zich binnen de energiefrequenties van het zonlicht heeft ontwikkeld, is het daar optimaal aan aangepast.

De techniek

De memon® Transformers maken de omgeving vrij van pathogene (=schadelijke) informatiegolven door middel van destructieve interferentie.
Voor de transformatie van informatie wordt de Skalargolventechniek gebruikt.
Iedere memon® Transformer bevat een geinformeerde dragersubstantie en wordt zo aangebracht dat het veld inwerkt op een gekozen actieradius. (Bijvoorbeeld de waterleiding, meterkast, autoaccu, accu van mobiele telefoon etc.)
Tegelijkertijd wordt door doelgerichte energetische kwantumtransformatie de omgeving weer teruggebracht in zijn oorspronkelijke natuurlijke staat  (= polarisatie).  Het voor het lichaam  meest optimale energiebereik ligt in het zichtbare lichtspectrum, dat  trilt tussen 390 nm (nanometer) tot 780 nm.   Daarbij is deze trilling vanaf 550 nm en hoger positief polair (=rechtsdraaiend), daaronder is de trilling negatief polair (=linksdraaiend) . Naar aanleiding van veel empirisch onderzoek is aangetoond, dat het positieve polaire lichtbereik bijzonder goed voor biologische systemen is (dieren, mensen en planten). De optimale golflengte ligt zoals de ervaring heeft bewezen, bij ca. 750 nm, dat is ook de reden waarom de memon®  technologie precies daarop is afgestemd.

De naam van het herstellingsproces  is vanaf het jaar 2004 onder de naam´ipict® ` (Informatie polarisatie interferentie chip technologie) in Duitsland gepatenteerd.

De werking van alle memon® producten is gebaseerd op deze twee principes:

het interferentieprincipe " positieve beinvloeding van schadelijke informatie

het polarisatieprincipe " verschuiving van de polarisatie naar het natuurlijke rechtspolaire bereik

De werking

De gerenatureerde omgeving , heeft een bewezen positief effect op alle organische systemen en ondersteunt deze in hun natuurlijke functies.
De ontelbare positieve reacties van onze gebruikers en  de overtuigende onderzoeks- en testresultaen tonen steeds opnieuw de buitengewone werking van de memon® Transformers aan.
Met Memon harmoniseert u uw leefomgeving, verhoogt uw levenskwaliteit en ervaart u een compleet nieuw welzijn.

Ervaar memon® "  leef met memon®!

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start