500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@memon.de to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

memon® Milieutechnologie GmbH

Start: Welkom \ memon® \ Geschiedenis
-
 
  -
 

memon

Geschiedenis

Elfervaring en het verlangen tot verbetering, waren al vaak de beste bronnen voor een nieuw idee. Soms leidt dit idee tot een verbazingwekkend resultaat!

Hans Felder en Winfried Dochow
Hans Felder en Winfried Dochow

De ingenieur en technicus Winfried M. Dochow ondervond dit in de jaren zeventig, toen hij door een ernstige ziekte een geheel nieuwe invulling aan zijn leven moest geven. Hij was opgegeven door de reguliere geneeskunde, zocht en vond hulp in de natuurgeneeskunde. Zijn volledig herstel bracht hem tot gedetailleerde studies van de relatie tussen mens en natuur. De studie van oude genezingswetenschappen was voor hem van bijzonder belang, omdat deze gebaseerd zijn op de relatie tussen mens en de natuur.
In 1982 begon hij met experimenten rond het vermijden en elimineren van negatieve omgevingsinvloeden, die sinds lange tijd bekendstaan als bron of versterker van vele typische beschavingsziekten. Door deze experimenten ontwikkelde hij een volledig nieuwe technologie, die in staat is schadelijke informatietrillingen te neutraliseren op basis van destructieve interferentie. Al in 1986 werkte hij samen met de vakbekwame wetenschappers van het Leikos Instituut in Saarlouis (Zwitserland), om deze nieuwe technologie te ontwikkelen én te onderzoeken.

Van 1990 tot 1997 volgde het gezamenlijke onderzoekswerk op dit gebied met het Ludwig-Boltzmann-Instituut en het Joanneum-Onderzoekscentrum in Graz (Oostenrijk). Na verschillende honderdduizenden enkelvoudige testen en testreeksen, werden de eerste transformers gemaakt. In 1992 startte Winfried M. Dochow zijn eigen onderzoekscentrum "IbA" (Instituut voor Bio-energetische Analyses) in Soltau (Oostenrijk).

Embleem van ipict®-technologie
Embleem van ipict®-technologie

De daaropvolgende jaren resulteerde de verkoop aan therapeuten, traditionele geneeskundigen zonder artsdiploma en privé-gebruikers tot de verspreiding van de technologie in Oostenrijk en Beieren. In het jaar 2002 stegen de verkoopcijfers. Daarom bundelde Winfried M. Dochow alle productie- en marketingprocessen en bracht ze onder bij het bedrijf memon® Umwelttechnologie GmbH in Rosenheim (Beieren) onder leiding van Hans Felder. Winfried Dochow kon zich vervolgens weer richten op zijn onderzoekswerk om de memon® technologie verder te ontwikkelen en om het toepasbaar te maken op nieuwe terreinen. Vanaf 2004 is de technologie geregistreerd bij het Duitse merken- en patentenbureau onder de naam "ipict®"

De technologie van de heer Dochow wordt niet alleen meer en meer geaccepteerd door traditionele wetenschappers, maar ook en vooral door enthousiaste gebruikers. Deze uiten vaak hun expliciete dankbetuigingen voor de "onschatbare waarde" die ze elke dag ervaren door deze technologie. Winfried M. Dochow hield zijn visie levend, ook tijdens de extreem moeilijke eerste jaren van zijn onderzoek. Dankzij zijn doorzettingsvermogen bestaat er vandaag de dag een effectieve mogelijkheid tegen veel negatieve invloeden in ons dagelijks leven. Duizenden tevreden klanten hebben intussen hun kraanwater en de lucht in het gehele huis geoptimaliseerd. en elektrosmog en aardstraling geharmoniseerd. Onze klanten ervaren een verhoogde vitaliteit, voelen zich beter en harmonischer en ondervinden een aanzienlijk betere levenskwaliteit.

memon® zorgt voor een betere gezondheid " Leeft u ook al met memon®?

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start