memon® Milieutechnologie GmbH

Start: Welkom \ Oplossingen \ Water
-
 
  -
 

memon

Water

Bronwater dat uit de kraan komt:

Wat zou u ervan vinden om via je kraan heerlijk smakend, natuurlijk geharmoniseerd water te krijgen. Water van dezelfde kwaliteit als het beste bronwater? En dit zowel thuis als op kantoor met de memon® transformer Door het onschadelijk maken van alle pathogene informatie en een trillingsverschuiving in de natuurlijke, rechtspolaire levenssfeer net als bij het zonlicht, wordt de natuurlijke kwaliteit en trillingsharmonie aan het water teruggegeven.

Het toestel is eenvoudig in woonruimtes te installeren en men voelt onmiddellijk het verschil: Het leidingwater voelt duidelijk zachter aan, het smaakt heerlijk en het voelt zijdezacht en aangenaam op de huid aan bij het nemen van een bad of douche. De verbeterde eigenschappen helpen volgens de ervaring van veel verblufte gebruikers om wel tot 40% te besparen op was- en schoonmaakmiddelen!: De hernieuwde structuur zorgt voor een sterke vermindering van kalk in het water en de resterende deeltjes zijn veel makkelijker te verwijderen, hetgeen een gunstig effect heeft op de levensduur van uw kranen, buizen, toestellen waarbij water gebruikt wordt.

Dierenliefhebbers laten ons steeds weer weten dat hun huisdieren het water zelfs verkiezen boven regenwater.

Ook aan de groei bij planten merk je bijna onmiddellijk een verschil: ze zien er beter uit en groeien sneller!
Verbeter de natuurlijke levensenergie in huis en verhoog uw vitaliteit en welzijn " met memon® geharmoniseerd water!

Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat de memoproducten geen geneesmiddelen of medische producten volgens het geneesmiddelenbesluit resp. volgens de Wet op de Geneesmiddelen zijn.

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start