memon® Milieutechnologie GmbH

-
 
  -
 

memon

Geopathische interferentie zones

memon® maakt geopathische stoorzones veilig

Hebt u slaapproblemen, voelt u zich - s morgens gespannen of voelt u zich lusteloos met een gebrek aan energie ondanks dat u genoeg slaapt? Of lijdt u aan een ernstige ziekte? Volgens de bevindingen van alternatieve geneeswijzen is het dan waarschijnlijk dat de plaats waar u slaapt zich bevindt boven geopathische stoorzones (aardstralingen).

De memon® viersysteem- combitransformer helpt deze permanente schadelijke straling tegen te gaan.

Deze transformer harmoniseert tegelijkertijd de lucht, elektrosmog afkomstig van de elektriciteit in huis of werkplek, de externe elektrosmog en aardstralingen. Het plaatsen van een viersysteem-combitransformer brengt de stroom negatieve ionen weer op gang, daardoor wordt de lucht in de ruimte weer automatisch gezuiverd. Het elektrische netwerk wordt geharmoniseerd en alle aanwezige, schadelijke informatie wordt volledig geneutraliseerd, zodat de interne en externe elektro-smog geen schadelijk effect meer heeft. De stralen van de aarde verliezen hun schadelijke informatie en zo hun pathogeen effect. Het resultaat: u voelt zich fit en goed uitgerust - s morgens bij het ontwaken, u ademt goede, verse lucht in en kunt zich goed concentreren en presteren. Breng uw omgeving in natuurlijke harmonie en verwijder belastingen voor het milieu - met de memon® milieutechnologie!

Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat de memoproducten geen geneesmiddelen of medische producten volgens het geneesmiddelenbesluit resp. volgens de Wet op de Geneesmiddelen zijn.

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start