memon® Milieutechnologie GmbH

-
 
  -
 

memon

Elektro Smog

memon® maakt elektrosmog onschadelijk

Heeft u regelmatig last van hoofpijnen, slapeloosheid, nervositeit of slechte prestaties?
Talrijke medische rapporten tonen aan, dat dit een rechtstreeks gevolg zou kunnen zijn van de schadelijke invloeden van elektrosmog.

Geef uw cellen de gelegenheid zich te herstellen van deze schade door een elektrosmog-transformer te gebruiken.

Dit toestel elimineert niet alleen alle, door elektrosmog veroorzaakte, negatieve informatie in huis. Tegelijkertijd neutraliseert deze de schadelijke straling en creiert hij noodzakelijke positieve energie die een gunstige invloed heeft op ons metabolisme. Het harmoniseert de hele elektrische bedrading en neutraliseert op een natuurlijke manier de straling van alle toestellen die hier op aangesloten zijn.

Gevolg: de cellen ondervinden geen stralingsschade meer, werken met computer is niet langer vermoeiend en ogen worden veel minder snel geiriteerd. Slapeloosheid verdwijnt en men kan terug genieten van een diepe, ontspannende en versterkende nachtrust.
Conclusie: De memon® elektrosmog"transformer beschermt zeer efficient tegen de schadelijke effecten van elektro smog en geeft een volledig nieuw gevoel van welzijn

Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat de memon-producten geen geneesmiddelen of medische producten volgens het geneesmiddelenbesluit resp. volgens de Wet op de Geneesmiddelen zijn.

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start