500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@memon.de to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

memon® Milieutechnologie GmbH

Start: Welkom \ Oplossingen
-
 
  -
 

memon

Oplossingen

memon® brengt harmonie in uw leven

Wij zijn onderworpen aan de meest verschillende soorten van milieubelastingen. Deze onnatuurlijke toestanden worden vaak veroorzaakt door de mens. Maar wij kunnen ook iets doen voor het herstel van de door de, natuur voorziene toestanden. Hier kunt u de oplossingen voor diverse domeinen zien.

Wasser

 

Water

Wat zou u ervan vinden om via je kraan heerlijk smakend, natuurlijk geharmoniseerd water te krijgen. Water van dezelfde kwaliteit als het beste bronwater? En dit zowel thuis als op kantoor met de memon® transformer.

meer...

Elektro-Smog

E-Smog

Heeft u regelmatig last van hoofpijnen, slapeloosheid, nervositeit of slechte prestaties?
Talrijke medische rapporten tonen aan, dat dit een rechtstreeks gevolg zou kunnen zijn van de schadelijke invloeden van elektrosmog.
Geef uw cellen de gelegenheid zich te herstellen van deze schade door een elektrosmog-transformer te gebruiken.

meer...

Luft

Lucht

U kent het vast: de lucht in stadswoningen en in kantoren is vaak van slechte kwaliteit, zelfs verstikkend. Dit kan tot extreme moeheid, prikkelingen van het slijmvlies, luchtweginfecties, hoofdpijnen en gebrek aan vitaliteit leiden. De reden: De zelfreinigende systemen van de lucht worden geblokkeerd door hoge concentraties aan schadelijke stoffen.

meer...

Telefon

Telefoon

U wilt dat uw mobiele telefoon geen gevaar vormt voor uw lichaam? U kent  de risico"s van mobiele en draadloze telefoons door hun permanente uitstoot van straling met hoge pulserende frequentie?  Dan biedt  de telefoontransformer  van memon®  een ideale oplossing!

meer...

KFZ, Kraftfahrzeuge

Voertuigen

De permanente trillingen in het voertuig leiden behalve de eigenlijke zitbelasting ook tot een extra samendrukkende belasting van de ruggengraat. Klachten zoals spanning in de nek en schouders en koude voeten door een slechte doorbloeding kunnen het autorijden tot een hel maken.

meer...

Pool

Pool

Zou u willen zwemmen zonder brandende ogen, een jeukende huid, ademhalingsproblemen en onprettige geuren? Dan is de memon® zwembad transformer de juiste oplossing: uw zwembadwater wordt ontdaan van schadelijke informatietrillingen en de energieniveaus worden verplaatst naar de plus-polaire waaier van het natuurlijk zonlicht.

meer...

Geopathische Störzonen

Geopathische interferentie zones

Hebt u slaapproblemen, voelt u zich "s morgens gespannen of voelt u zich lusteloos met een gebrek aan energie ondanks dat u genoeg slaapt? Of lijdt u aan een ernstige ziekte? Volgens de bevindingen van alternatieve geneeswijzen is het dan waarschijnlijk dat de plaats waar u slaapt zich bevindt boven geopathische stoorzones (aardstralingen)

meer...

Heizung

Verwarming

Wat zou u ervan vinden wanneer de reparatie- of verwarmingskosten zouden verminderen terwijl tegelijkertijd de levensduur van de verwarmingsinstallatie wordt verhoogd ?
Dit kunt u verwezenlijken met de memon® verwarmingstransformer.

meer...

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start