memon® Milieutechnologie GmbH

-
 
  -
 

memon

Lucht Deeltjes Meting

Meting van de deeltjes in de lucht met behulp van het meetinstrument model A 2400 van de firma MetOne

Energielabor

In het energielaboratorium worden er bio-energetische apparaten gebruikt om testen in de waaier van het fijne stof uit te voeren. Hoogst gevoelige moderne apparaten printen de resultaten in de vorm van frequenties. Door verschillende testtechnieken te gebruiken, kunnen wij u informatie geven of er schadelijke frequenties aanwezig zijn die u, of uw dagelijkse voorwerpen, zoals schoonheidsmiddelen of voedselsupplementen die u elke dag gebruikt, beinvloeden en wat deze schadelijke frequenties zijn.

Het doel

Het testapparaat wordt gebruikt om de belasting door fijn stof in een bureau met en zonder memon®transformatoren te meten en dan de resultaten te vergelijken.

De test

Het energielaboratorium voerde metingen uit van de kleinste deeltjesgroottes in de lucht op verschillende dagen. Het gebruikte meetapparaat was van de firma MetOne. Het wordt ook in operatiekamers en in onderzoek en ontwikkeling gebruikt om deeltjesaantallen (schone ruimtemeting) te controleren.

Periode van de metingen: 18 tot 21 april 2005
Locatie: het kantoor van de eigenaar van een meubelfabriek in Rosenheim
grootte van de kamer: 25 m², hoogte van de kamer: 3 m.
kamertemperatuur: 20 °C
Vochtigheidsgraad van de kamer: 45 %

Om externe invloeden te vermijden, werden de ramen en de ingangsdeur gesloten gehouden tijdens de metingen. Op 18 en 19 april 2005 werden er metingen uitgevoerd zonder het gebruik van de memon® transformers. De memon® Four-System Combi Transformer werd genstalleerd op20 april 2005 om 7 uur "s morgens
De weersomstandigheden waren als volgt: op 18,19 en 20 april 2005, was het regenachtig en op de 21ste april 2005 was het bewolkt.
De metingen werden uitgevoerd voor de deeltjesgroottes 0.3/0.5/1.0/3.0/5.0/10.0 µm bij een doorstroomgraad van 1l/m³. De meethoogte van de sensor bedroeg 0,80 m. De meting duurde telkens 5 minuten, met telkens een wachttijd tussen van 25 minuten.

Het resultaat

 Zonder transformer
 Met transformer      (om de visuele weergave van de diagrammen te vergroten, moet u hier klikken)

Deeltjesgrootte 0.3 µm
Deeltjesgrootte 0.5 µm
Deeltjesgrootte 1,0 µm
Deeltjesgrootte 3,0 µm
Deeltjesgrootte 5,0 µm
Deeltjesgrootte 10,0 µm

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start