memon® Milieutechnologie GmbH

-
 
  -
 

memon

Kristal fotografie

Dr. Masaru Emoto
Dr. Masaru Emoto

* Gebroen in 1943 in Yokohama. Studeerde Geesteswetenschappen en Natuurwetenschappen j aan de gemeentelijke Universiteit van Yokohama. 1986 Oprichting van het IHM te Tokyo. In 1992 werd hem de titel "Doctor in de alternatieve geneeskunde" toegekend, waar hij het "concept van micro-cluster water introduceert en" de technologie van de Analyse van de Magnetische Resonantie ". Meer onderzoek en wereldreizen op het gebied van de fotografie van het waterkristal en waterinformatie. Hij is auteur van vele boeken die in Japan worden gepubliceerd en die in diverse talen werden vertaald. Functies die hij momenteel bekleedt: Voorzitter van het Algemene Onderzoekinstituut van IHM Inc., president van IHM Inc, en senior afgevaardigde van "IHM"s HADO Fellowship".

Dr. Masaru Emoto bewijst het bestaan van een onzichtbare wereld

De taak

Door middel van het proces van kristalfotografie dat door Masaru Emoto werd ontwikkeld, moet de vorming van waterkristallen in water aan worden aangetoond en daardoor de uitstekende kwaliteit van memon®-geharmoniseerd water.

De test

Kristallen in het leidingwater van München werden gefotografeerd door Masaru Emoto voor en na de harmonisering met memon® transformatoren. Door de vorm van de bevroren kristallen kunnen conclusies worden getrokken over de kwaliteit van het water. Dit is gebaseerd op het vermogen van water, om informatie, muziek, woorden, gevoelens en bewustzijn op te slaan, dat door Emoto gedurende vele jaren wetenschappelijk is onderzocht. De waterkristallen tonen verschillende vormen aan. Al naar gelang de staat en de kwaliteit van het water vertonen de waterkristallen dan ook verschillende vormen. Het water in steden heeft over het algemeen een matte, onregelmatige structuur. Waterkristallen van levende bronnen zoals bronwater, vertonen vaak een grote verscheidenheid van vormen, van eenvoudige vierkanten en zeshoeken tot  slanke, glanzende kristallen of zeshoeken die duiden op stabiliteit en vitaliteit (schildpadvorm).

Het resultaat

Münchner Leitungswasser VOR der HarmonisierungMünchner Leitungswasser NACH der Harmonisierung
Leidingwater in München zonder het met memon® te harmoniserenLeidingwater in München met memon® geharmoniseerd


Het kristalbeeld van het memon®-geharmoniseerde leidingwater vertoont een "schildpadvorm ". Masaru Emoto becommentarierde dit als volgt:

"... nadat wij verscheidene stalen hadden genomen, konden wij bevestigen dat de waterkristallen met een hoge immuniteitskracht altijd een vaste schildpadvorm hebben..."
(Uittreksel uit het boek "De boodschap van water, deel1 door Masaru Emoto)

".. Tot op hedenhebben wij de meeste kristalfoto's van water waarop de trillingen die het immuunsysteem versterken zijn overgebracht en - zoals u kunt zien - kunnen wij met zekerheid zeggen, dat het water met een hoge immuniteitskracht een schildpadvormig patroon vertoont. Dit is omdat wij ook hetzelfde schildpadvormige patroon in ' goed water ' hebben kunnen vaststellen in stalen die ons door anderen werden toegestuurd. Het gezegde "de kraanvogel wordt honderd jaar, de schildpad tienduizend," wordt voor mij hier bevestigd zonder enige twijfel..."
(Uittreksel uit het boek "Waterkristallen" van Masaru Emoto)

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start