memon® Milieutechnologie GmbH

-
 
  -
 

memon

Donker veld bloed analyse

Prof. Dr. Günther Enderlein
Prof. Dr. Günther Enderlein

1872: Studeerde natuurwetenschappen, specialiteit dierkunde. Onderscheiding behaald in 1906 door het kweken van bacterien uit steriele algenproteinen.
In 1914 aangesteld als personeelsdokter in Stettin.
1916: observatie van bewegende organismen, waarbij hij zich toespitste op het werk van Bechamp, dat in die tijd pionierswerk was.
1925: hij publiceert het boek "Die Bakterien-Cyclogenie", nu een standaardwerk in pleomorphismologie.
De nieuwe bevindingen en de daarmee gepaard gaande methodes maakten het gebruik van nieuwe terminologie noodzakelijk. In Berlijn stichtte hij een microbiologisch instituut waar hij medicijnen ontwikkelde uit schimmelculturen.
Een publicatie van meer dan 500 wetenschappelijke bladzijden.

Het doel:

Een speciale microscoop werd gebruikt om de bloedkwaliteit te meten.
Ter controle werd het bloed voor en na het gebruik van een GSM bestudeerd. De microscopische resultaten werden zichtbaar gemaakt.

De test:

Deze geantegreerde bloedanalyses geven ervaren therapeuten informatie over zowel individuele organen en orgaansystemen, als over dysbioses, loogzout, wisselingen, proteaneoverschotten en melkzuur zoutoverschotten. Ze sporen tekorten van elementen en mineralen op en problemen veroorzaakt door milieugifstoffen enz.
Dit is mogelijk gemaakt door een 1 500 X vergroting van transparante structuren en micro-organismen in het bloed.

Het resultaat:

Grafische weergave van de microscopische resultaten:

Blutbild eines Probanden vor Messbeginn Bloedbeeld van een vrijwilliger vóór meting: (schaal 1:1 500):
De bloedplaatjes zijn beweeglijk, los van elkaar en vol zuurstof
Blutbild eines Probanden nach 10 Minuten Telefonie mit einem HandyBloedbeeld van een vrijwilliger na 10" telefoneren met een GSM: Bloedplaatjes plakken aan mekaar (schaal: 1:1000) en beduidend minder zuurstof
Blutbild eines Probanden nach 10 Minuten Telefonie mit einem Handy unter Verwendung des memon®-Telefon-TransformersBloedbeeld van een vrijwilliger na 10" telefoneren met een GSM waarin een memon-chip geinstalleerd werd. (schaal 1:1500): Bloedbeeld is beter dan vóór de start van de meting.


    

Impressum | Zoeken | Inhoud

memon® bionic instruments

Start